Over mij

Organisatorisch

leergierig

Empatisch

zorgzaam 

 

 

Samen verlagen we de werkdruk en zorg ik voor jouw werkgeluk

Waarom zou je voor mijn diensten moeten kiezen?
Mijn aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. Ik begrijp de unieke uitdagingen waarmee vrouwelijke ondernemers worden geconfronteerd, en ik ben bied ondersteuning die niet alleen professioneel, maar ook empathisch is.
Door met mij in zee te gaan, krijg je niet alleen een efficiënte virtual assistant, maar ook een partner die echt begrijpt wat je nodig hebt en die je kan helpen groeien, zowel zakelijk als persoonlijk.

Accuraat. Efficiënt. Proactief.

Today's little moments become tomorrow's precious memories.

– diverse bronnen

Hoe is Winva ontstaan?

In 2023 heb ik besloten dat ik iets anders wilde doen dan thuisblijfmama zijn. Maar wat? Weer als juf aan de slag? Nee, daar lag mijn passie niet meer. Toch zijn er wel veel overeenkomsten tussen leerkrachten en virtual assistants.

Het ontzorgen, regelen, plannen, organiseren, structureren, sociale contacten onderhouden, en ga zo maar verder.

Nadat ik op onderzoek was gegaan naar de beste opleiding om mijn kennis nog verder te verbreden en te verdiepen, kwam ik uit bij VA School. Bij Hanneke Wessel heb ik mijn opleiding gevolgd en deze met succes afgerond.

Mijn bedrijfsnaam Winva bestaat uit mijn achternaam WINters en Virtual Assistant. Een perfecte samenvoeging van werk en privé.  

Als virtual assistant kan ik werken vanuit huis, op tijden die mij het beste uitkomen. Ik ben er voor de kinderen wanneer zij me nodig hebben en kan, wanneer nodig, tussendoor contact hebben met mijn klanten. Zo heb ik de tijd om te genieten van de kleine dingen en om samen met mijn gezin herinneringen te maken.
Men zegt wel eens dat werk en privé gescheiden moet blijven, maar juist als ondernemende moeder weet ik als geen ander hoe leuk en hoe lastig het soms te combineren is.
Door elkaar te helpen, zorgen we voor minder werkdruk en meer werkgeluk.

 

Mandy Winters-Petri

Mandy Winters-Petri

Virtual Assistant

4 feitjes over mij:

  • Geboren in Amsterdam, maar opgegroeid in Fryslân. Ik spreek dan ook vloeiend Frysk.
  • Ik hou van gezelligheid, maar kan me ook heerlijk vermaken met een dekentje, een boek en een latte macciato.
  • Ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in Zuidoost- Friesland, maar werk virtueel overal en nergens.
  • Ik hou van heel veel soorten muziek, maar muziek uit het ‘foute uur’ van Q-Music vind ik toch wel erg leuk.

Wil je weten wat ik voor je kan beteken?

Door middel van een check-gesprek kan ik met je meekijken of ik werkzaamheden van je over kan nemen.  Wil je deze gelijk inplannen of liever eerst op een andere manier contact met me opnemen? Klik dan op de knop hieronder.

Share This